ZOMERFEESTIVAL VAN ERMELO

DIT JAAR MAAR LIEFST TWEE DAGEN FEEST!

Na de succesvolle editie van afgelopen jaar is het Zomerfeest weer terug in Ermelo! Vorig jaar stond ’t Weitje in het centrum van ons dorp helemaal op zijn kop! Met optredens van Wolter Kroes, Jeroen van der Boom en diverse Dj’s beleefde Ermelo een geslaagde eerste editie van het Zomerfeest. Dit jaar doen we er een schepje bovenop, we vieren een waar ZomerFeestival; met dit jaar maar liefst 2 dagen feest!

VRIJDAGAVOND 6 JULI: ZOMERCONCERT VAN DE DIJK!

VAN 19.00 UUR TOT 23.30 UUR

We beginnen vrijdagavond 6 juli met een absolute top band van Nederlandse bodem: het is de organisatoren van Feest in Ermelo gelukt om “de Dijk” naar Ermelo te halen. Onder leiding van Huub van der Lubbe heeft de Dijk in de afgelopen decennia een legendarische status opgebouwd als het gaat om live concerten. Een avondje “Dijken” staat gelijk aan een avond feestvieren, dansen en genieten van heerlijke muziek! Met hits als “Dansen op de vulkaan”, “Ik kan het niet alleen”, “Als ze er niet is” en vele andere hits beloofd het een fantastische avond te worden!

Voorafgaand aan de Dijk zorgt de Ermelose Plusband voor een spetterend voorprogramma. Dit jaar is het 10-jarig bestaan van de band. Met hun super geweldige enthousiasme, energie en entertainment; veranderen ze elk podium tot een waanzinnig spektakel! Stad en land wordt omgetoverd tot een knallend feestgedruis. Van kleine tot grotere feesten, elke show zorgt weer voor een festijn vol meezingers en polonaises.

BESTEL DIRECT JE TICKETS VOOR HET ZOMERFEESTIVAL!

Tickets voor het zomerconcert van De Dijk en de Plusband op vrijdag 6 juli kosten €25,-. Tickets voor het Zomerfeestival op zaterdag 7 juli kosten €15,-. Kies je voor een passe-partout dan ontvang je €5,- korting op je ticket! Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar, maar wees er op tijd bij met het bestellen, want op=op!

OOK OP ZATERDAG IS HET ZOMERFEESTIVAL!

ZATERDAGAVOND 7 JULI: EEN TOPAVOND VOOR JONG EN OUD OP ‘T WEITJE!

VAN 19.00 UUR TOT 23.30 UUR

Lange Frans & friends show. De Amsterdamse rapper Frans Frederiks alias Lange Frans heeft een lange reeks hits op zijn naam staan. Door een aantal succesvolle albums, verschillende rollen als tv-presentator is Lange Frans uitgegroeid tot een BN’er van de bovenste plank. Dat Lange Frans als artiest niet alleen kan rappen bewees hij in het programma “De Beste Zangers van Nederland”. Tijdens zijn optreden op het Zomerfeestival komen niet alleen zijn grootste hits voorbij, maar zal hij ook ondersteund door zijn bevriende artiesten een prachtige show geven zoals alleen zij dat kunnen!

 

IsaxBonVineas vormen een energiek duo dat niet meer weg te denken is uit de dance scene. Mr. Isax speelt vanaf jongs af aan saxofoon en ook Mr. Bonvineas bespeelt al jaren drums en percussie. Ondersteund door Dj Runny Rem zijn opzwepende beats zorgen zij altijd voor een gigantisch spektakel! Inmiddels al meerdere malen op ons podium opgetreden, beloven zij dat ook bij dit bezoek het dak eraf gaat!

Snollebollekes. Geboren voor de showbizz, onovertroffen op het podium. De act Snollebollekes  staat bol van de carnaval en feestmuziek. Met hits als “Vrouwkes”, “Snollebollekes”, “Links Rechts” ontploften vele festivals, kermissen en feesttenten. Als afsluitende act konden we geen betere wensen!

O F F I C I A L     P A R T N E R S
KLIK HIER VOOR GOOGLE MAPS

Meer informatie?

ONTWERP EN REALISATIE DOOR BURO VIJF . DE NIEUWE SMAAK VAN RECLAME