Feest in Ermelo | Koningsnacht & Koningsdag geannuleerd!
16857
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16857,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1,hide_inital_sticky,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

KONINGSDAG 2022

Een spetterende Koningsnacht wordt uiteraard gevolgd door Koningsdag. Ook Koningsdag is op ’t Weitje in Ermelo “the place to be” voor ons Oranjefeest!

Net als andere jaren is ook aan de Kids gedacht op deze familiedag. Vanaf 11.30 uur trappen we af met de TELEKIDS DISCO SHOW op het podium; een kinderspektakel voor alle leeftijden! Daarnaast hebben we natuurlijk de Springkussen-Corner staan voor de allerkleinsten; de wat oudere kids kunnen tekeer gaan op de Stormbaan!

 

Vanaf 13.30 uur start ons muziekprogramma. We maken er een groot feest van met diverse live optredens gedurende de dag. Met onder andere JOHN WEST, HENK DISSEL, HET FEESTTEAM en PASCAL REDEKER; allen staan zeker garant voor een top-bijdrage aan deze dag!

Na 2 jaar van gemis; Het belooft een prachtige dag te worden! Zingen en Dansen, Eten en Drinken; een en al gezelligheid op dit Oranje Dorps Feest in hartje Ermelo!

 

TOT DAN ALLEMAAL!

O F F I C I A L     P A R T N E R S
KLIK HIER VOOR GOOGLE MAPS