Feest in Ermelo | 't Weitje kleurt oranje op zaterdag 25 & maandag 27 april!
koningsdag, feest, ermelo, oranjefeest, weitje
16270
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16270,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1,hide_inital_sticky,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ZATERDAG 25 APRIL: KONINGSNACHT

KAARTVERKOOP VANAF 7 FEBRUARI 2020

KAARTEN €16,50 EN TOEGANG VANAF 18 JAAR

Na de geweldige Koningsnachten van de afgelopen drie jaar doen we er dit jaar weer een schepje bovenop op ’t Weitje! Dit jaar wordt Koningsnacht in Ermelo gehouden op zaterdag 25 april! Regel alvast oppas, want het wordt weer een fantastisch feest! Ook dit jaar hebben we weer een fantastische artiest geregeld voor Ermelo met Lange Frans en Friends! Uiteraard mag DJ Rob dit jaar niet ontbreken. Met dikke hits van toen & nu en ‘Het foute uur’ zorgt hij ervoor dat het weer een Koningsnacht wordt om nooit te vergeten. Vanaf 18.30 uur zijn jullie van harte welkom voor weer een ongetwijfeld uitverkochte Koningsnacht op ’t Weitje in Ermelo.

MAANDAG 27 APRIL: KONINGSDAG

GRATIS ENTREE

Na de kleedjesmarkt zijn onze jongste gasten vanaf 12.00 uur alweer van harte welkom op ’t Weitje! Op het OranjeSpeelParadijs (tot 18.00 uur) kan weer naar hartenlust gesprongen en gespeeld worden. Dit jaar zal er ook een heuse KidsDisco met DJ Arjon georganiseerd worden. Verder kunnen jullie je laten schminken, lekker pannenkoeken eten en zal Wasbeer Bally van VDB Holiday.com er ook zijn! Vanaf 14.00 uur is ’t Weitje hét podium van Ermelo en zullen diverse zangers en DJ’s zorgen voor een supergezellig Oranjefeest. Zo komt ‘vriend van het feest’ Henk Dissel het dak eraf feesten, zorgt geweldenaar Otto Lagerfett ervoor dat de voetjes helemaal los komen van de vloer en gaan we met elkaar los op knallers van Het Feestteam! Daarnaast zullen Vinzzent en de Ermelose coverband ‘Nu we d’r toch zijn’ ervoor zorgen dat het een dag wordt om nooit te vergeten. Kortom dit is hét muziekfeest voor jong en oud, want dat is toch waar Koningsdag omdraait? Jij komt toch ook?!

KAARTVERKOOP KONINGSNACHT ZATERDAG 25 APRIL!

Tickets à €16,50 voor Koningsnacht op ’t Weitje zijn verkrijgbaar vanaf 7 februari 2020. De vorige edities waren compleet uitverkocht, dus wees er op tijd bij!

O F F I C I A L     P A R T N E R S
KLIK HIER VOOR GOOGLE MAPS