Feest in Ermelo | 't Weitje kleurt oranje op 26 & 27 april!
koningsdag, feest, ermelo, oranjefeest, weitje
16270
page,page-id-16270,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1,hide_inital_sticky,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
burenliefde
Het Oranjefeest op 't Weitje

KONINGSNACHT

KAARTVERKOOP VANAF 1 MAART 2019

KAARTEN €15,- EN TOEGANG VANAF 18 JAAR

Na de geweldige Koningsnachten van de afgelopen twee jaar is het dit jaar tijd om er nog een schepje bovenop te doen op ’t Weitje! Regel alvast oppas, want het is weer tijd voor een gezellige en swingende Ouwe Lullen Disco met de heerlijke deuntjes van DJ Robbie. Uiteraard is er ook dit jaareen absolute klap op de vuurpijl! Wij kunnen met trots meedelen dat we voor Koningsnacht 2019 dé hitsensatie van de jaren 90 hebben kunnen strikken: The Vengaboys! Met grote successen als ‘Boom, Boom, Boom’, ‘We’re Going to Ibiza’ en ‘Parada de Tettas’ zullen ze je zeker terugbrengen in de tijd! Vanaf 19.00 uur zijn jullie van harte welkom voor weer een ongetwijfeld uitverkochte Koningsnacht op ’t Weitje in Ermelo.
Koningsnacht in Ermelo
Oranjefeest op 't Weitje

KONINGSDAG

GRATIS ENTREE

Na de kleedjesmarkt zijn onze jongste gasten vanaf 11.00 uur alweer van harte welkom op ’t Weitje! Op het OranjeSpeelParadijs (tot 18.00 uur) kan weer naar hartenlust gesprongen en gespeeld worden. Dit jaar zal er ook een heuse KoningsKidsDisco georganiseerd worden. Vanaf 13.00 uur is de Muziektent hét podium van Ermelo en zullen diverse zangers en DJ’s zorgen voor een supergezellig Oranjefeest. Zo komt ‘vriend van het feest’ Wolter Kroes het dak eraf feesten, zorgt geweldenaar Henk Dissel ervoor dat de bom keihard inslaat en gaan we met elkaar los op knallers van Het Feestteam! Tevens zal de Ermelose coverband ‘Nu we d’r toch zijn’ ervoor zorgen dat het een dag wordt om nooit te vergeten. Kortom dit is hét muziekfeest voor jong en oud, want dat is toch waar Koningsdag omdraait? Jij komt toch ook?!

KAARTVERKOOP KONINGSNACHT START OP 1 MAART 2019!

De ticketverkoop voor Koningsnacht op ’t Weitje start vanaf 1 maart. De vorige edities waren compleet uitverkocht, dus wees er op tijd bij!

O F F I C I A L     P A R T N E R S
Official Partners
KLIK HIER VOOR GOOGLE MAPS