Feest in Ermelo | 't Weitje kleurt oranje op 26 & 27 april!
koningsdag, feest, ermelo, oranjefeest, weitje
16270
page,page-id-16270,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1,hide_inital_sticky,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
burenliefde
18066-Landingspagina-Oranjefeest-mainpic

KONINGSNACHT

Na de geweldige Koningsnacht van vorig jaar is Qmusic The Party weer van de partij op ’t Weitje! Regel alvast oppas, want het is weer tijd voor een gezellige en swingende Ouwe Lullen Disco. Qmusic The Party met o.a. ‘het foute uur’ is natuurlijk al fantastisch, maar reken erop dat 2 Brothers on the 4th Floor er nog een flinke schep bovenop doet! Bekend van de tophits ‘Never Alone’ en ‘Dreams’ zullen ze je zeker terugbrengen in de tijd! Vanaf 19.00 uur zijn jullie van harte welkom voor een uitverkochte Koningsnacht op ’t Weitje in Ermelo.

KONINGSDAG

Na de kleedjesmarkt zijn onze jongste gasten vanaf 11.00 uur alweer van harte welkom op ’t Weitje! Op het OranjeSpeelParadijs (tot 18.00 uur) kan weer naar hartenlust gesprongen en gespeeld worden. Vanaf 13.00 uur is de Muziektent hét podium van Ermelo en zullen diverse zangers en DJ’s zorgen voor een supergezellig Oranjefeest. Van heerlijk meezingers en meeslepende ballads tot onwijze swingers en dansknallers. Kortom dit is hét muziekfeest voor jong en oud, want dat is toch waar Koningsdag omdraait? Jij komt toch ook?!
18066-Artiesten-oranjefeest

KONINGSNACHT OP ‘T WEITJE IS HELEMAAL UITVERKOCHT!

Alle tickets voor Koningsnacht op ’t Weitje zijn helemaal uitverkocht! Heb je geen kaarten en wil je het volgende Feest in Ermelo niet missen? Bestel dan nu je kaarten voor het Zomerfeestival in Ermelo op 6 & 7 juli a.s.!

O F F I C I A L     S P O N S O R
remontes
KLIK HIER VOOR GOOGLE MAPS