Feest in Ermelo | Feest op 'T Plein in Ermelo!
17295
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17295,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1,hide_inital_sticky,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
De muziekfeesten van Koningsnacht en Koningsdag vieren wij dit jaar op ’t Plein, en wel op het Molenaarsplein! Tezamen met Café de Veluwe en Café De Molenaer, de daarbij behorende terrassen, de Stationsstraat en het parkeerterrein van de DorpsKamer hebben wij hier een geweldig terrein voor dit Oranje spektakel!
Door het plaatsen van het Live-podium op ’t plein, hebben wij op ’t Weitje volop de ruimte voor het Oranje Speelparadijs voor de kids op Koningsdag! 

HUISREGELS VOOR ALCOHOL!

< 25 jaar? laat je legitimatie zien!
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol!
26 April is het weer Koningsnacht! Wij starten vanaf 17.30 uur en trappen uiteraard af met onze host en DJ van de avond: DJ Rob.  Doorlopend zullen gedurende de avond diverse artiesten ons podium betreden om er samen met jullie een groot feest van te maken! Zo krijgen we bezoek van Marciano Metz en ook van Mara Julia! Daarnaast heeft Saxy Mr. S. on Saxophone in samenwerking met DJ Rob een geweldige set voor ons in petto!

KOOP NU JE TICKETS!!

Entree tickets (18+) voor Koningsnacht zijn 10,- euro en verkrijgbaar via deze site. 

Speelparadijs op ‘t weitje

Na de nacht is het uiteraard de beurt aan Koningsdag. Voor deze dag toveren we ’t Weitje van Ermelo om tot het Oranje Speelparadijs, dit is geopend vanaf 11.00 uur. De kids kunnen zich natuurlijk de hele middag hieperdepieper uitleven op de vele springkussens en de stormbaan.
Vanaf circa 11:30 uur zijn er heerlijke kinderpannenkoeken, gratis aangeboden door ’t Jagersnest Ermelo. Circa 12:00 uur is er de Kids Disco Dance onder leiding van Quinta Spijker!

Oranjefeest op ‘t plein

Terwijl de kids zich opperbest vermaken op ’t Weitje, gaat vanaf 13.00 uur het Oranjefeest op het Molenaarsplein van start. DJ Rob is weer van de partij en ontvangt ook deze dag diverse feesttoppers op het podium. Zo kunnen wij nu al melden dat Tom Haver en Danilo Kuiters er bij zullen zijn. Maar ook Tim van Leijenhorst gaat jullie meenemen in het feestgedruis! Dan hebben wij ook nog Runny Rem, Ivar on Sax en Danique Kos weten te strikken. Sowieso het hele plein in beweging! 

Entree is vrij voor Koningsdag. 

Graag allen tot de 26ste en de 27ste!!!

KLIK HIER VOOR GOOGLE MAPS