Feest in Ermelo | Home Zomerfeest
15889
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15889,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1,hide_inital_sticky,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

BESTEL HIER JE TICKETS!!

Bestel vandaag nog je tickets voor het Zomerfeest in Ermelo. Onze Early Bird tickets zijn al helemaal uitverkocht, maar reguliere en VIP-tickets zijn nog wel verkrijgbaar. De reguliere tickets voor het Zomerfeest in Ermelo kosten slechts €18,50 p.p. Klik op de onderstaande button om meteen je eTickets te bestellen.

VIP TICKETS!!

Wil je het Zomerfeest in Ermelo als VIP beleven, koop dan onze VIP Tickets! Wat kun je verwachten? Als VIP krijg je een zomers welkomstdrankje, een uitgebreid hapjes-arrangement van 18.00 tot 21.00 uur, geweldig uitzicht op het podium vanaf het VIP-terras, eigen entree/uitgang, VIP-toiletten en toegang tot onze VIP-Bar!  Onze VIP Tickets à €55,00 p.p. (exclusief drankjes) zijn alleen te verkrijgen bij De DorpsKamer.

ZOMERFEEST IN ERMELO

Zaterdag 1 juli 2017 staat Ermelo in het teken van de zomer! Op ’t Weitje zal de eerste editie van het Zomerfeest in Ermelo worden gehouden. Een geweldige avond vol muziek, eten, drinken en gezelligheid! Vanaf 17.30 uur zal het terrein open gaan voor het publiek en zal het Zomerfeest in Ermelo losbarsten! Maar wat kun je eigenlijk verwachten?

Hollandse sterren!

Feest in Ermelo, tevens organisator van Oranjefeest in Ermelo en Oktoberfeest in Ermelo, heeft onze Neerlandse helden Jeroen van der Boom en Wolter Kroes weten te strikken voor dit zomerse spektakel! Een geweldige avond dus om eens lekker de zonnebloemetjes buiten te zetten.

Zomerse deuntjes!

Winnetoe, dé Doe Maar tribute band van Nederland, laat de Nederpop in je naar boven komen! Daarnaast zullen diverse DJ’s de avond voorzien van dansmuziek en vrolijke noten.

JEROEN VAN DER BOOM

Samen met de Toppers vermaakte Jeroen van der Boom tienduizenden mensen met zijn vrolijke noten. Maar ook zonder René Froger en Gerard Joling maakt Jeroen er een geweldig feest van! Bekend van zijn nummers als ‘Jij bent zo’ en ‘Eén wereld’ zet hij de muziektent op zijn kop en zal hij voor een prachtig muziekspektakel gaan zorgen!

Wolter Kroes

Het is pas feest, als Kroes is geweest. Met zijn feel good muziek weet Wolter Kroes altijd de armen in de lucht en de voetjes van de vloer te krijgen. Hij is vooral bekend van zijn hits ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’, ‘Niet normaal’ en natuurlijk nummer 1-hit ‘Viva Hollandia’. Wolter zal tijdens het Zomerfeest in Ermelo bij iedereen de zomer in de bol brengen. Wij zijn trots dat Wolter zijn muzikale bijdrage zal leveren aan het Zomerfeest in Ermelo!

WINNETOE / DOE MAAR COVERBAND

De mannen van Winnetoe komen uit Midden-Nederland en hebben een stille liefde voor Nederpop die de meisjes vroeger deed gillen. Doe Maar liedjes spelen ze niet op geheel eigen wijze, maar op de eigenwijze Doe Maar manier. Zoals het hoort en zoals het uniek is. Winnetoe is immers dé Doe Maar tribute band van Nederland en zal zorgen je weer ‘Smoorverliefd’ wordt.